پارچ مسی کوچک 1.5 لیتری
پارچ مسی کوچک یکی از محصولات صنایع دستی زنجان است که از دوران باستان تاکنون، استفاده از این نوع ظروف مرسوم بوده است. این محصول در صنایع دستی مسی با توجه به ظرافت و دقت در کار و هنر دست برجستگی دارد. به دلیل استحکام و مقاومت بالای مس، پارچهای مسی برای استفاده در آشپزخانهها و سرویس دهی در مجالس و مراسمهای مختلف بسیار مورد توجه قرار میگیرند. علاوه بر این، ظروف مسی زنجان در صنایع دستی به عنوان یک هدیه زیبا و قابل استفاده مورد استفاده قرار میگیرد.
در طراحی و ساخت پارچ مسی کوچک، صنعتگران زنجانی از تکنیکهایی مانند چکش کاری،خم کاری و نانو استفاده میکنند تا ظرافت و زیبایی بیشتری به این محصول ببخشند. طرحهای مختلفی در پارچهای مسی کوچک وجود دارد که اغلب به صورت دستساز و هنری هستند.
پارچ مسی کوچک یکی از محصولات مورد علاقه دوستداران دکوراسیون با سلیقه است. این محصول به عنوان یک پارچ کوچک با طراحی زیبا و جذاب میتواند در دکوراسیون منزل، اداره یا هر مکان دیگری که به دنبال دکوراسیونی شیک باشند، مورد استفاده قرار گیرد. همچنین می تواند بهعنوان یکی از بهترین هدایاهای تولد، ازدواج و … برای عزیزان شما باشد.
این پارچ با استفاده از بهترین مواد مسی، بهطوریکه در آن از آلیاژ مس و روی با خلوص بالا استفاده شده، تولید شده است.دارای دسته برنجی است که باعث راحتی در دستگیری و سرو کردن میشوند. همچنین بهعلت محکم و مستحکم بودن، از مقاومت بالایی برخوردار است. میتوانید از آن در هنگام مهمانیها و جشنها و حتی در استفاده روزمره خانوادگی خود استفاده کنید.
خرید پارچ مسی کوچک سوغات زنجان
در صورت تمایل به خرید پارچ مسی کوچک میتوانید از فروشگاه آنلاین سوغات زنجان بازدید کرده و آن را به صورت حضوری و غیرحضوری خریداری کنید. لازم به ذکر است که محصولات “سوغات زنجان” با کیفیت عالی و قیمت مناسب عرضه میشوند و در صورت عدم رضایت از محصول، میتوانید آن را با شرایط بازگشت کالا مطابقت داده و مبلغ خرید خود را استرداد کنید.
افراد متقاضی برای دریافت اطلاعات و خرید پارچ مسی کوچک می توانند با شماره ی 09194332691 تماس بگیرند و یا به مجموعه ی ما در تلگرام و اینستا گرام پیغام دهند تا همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشند.
نوشته پارچ مسی کوچک 1.5 لیتری اولین بار در سوغات زنجان. پدیدار شد.
source https://soghatzanjan.com/product/small-copper-pitcher/
Comments
Post a Comment